Tibetské misy – predaj | www.tibetskemisky.sk
Výška zvonu: 16 cm | Priemer zvonu 8 cm | Dĺžka dordže: 11 cm

Tento tibetský zvon Bodhisattva Premium sa vyznačuje ešte precíznejším a detailnejším spracovaním ako klasické Bodhisattva zvončeky. Rozdiel je nielen v prepracovanej vizuálnej podobe, ale najmä vo zvukovom podaní. Zvuk Bodhisattva Premium zvončekov je ešte prenikavejší a dlhotrvácnejší. Je vyrobený odlievaním z kvalitných surovín miestnymi kovotepcami priamo v Nepále. Súčasťou zvončeka je aj dordže - rituálny predmet, ktorý reprezentuje odolnosť diamantu a zároveň mýtickú zbraň. Ku zvončeku je vhodná aj 100 gramová palička potiahnutá v koži, ktorou môžte krúžiť po obvode zvončeku a objavovať ďalšiu zvukovú dimenziu tohto úžasného nástroja. Vypočujte si aj priloženú zvukovú ukážku. Úder paličkou v koži je posledný v poradí.

Tibetské zvony sa používajú ako súčasť každodennej meditácie, ako jej urýchľovač, pretože upozorňujú na prítomný okamih. Zvony sa používajú na začiatku a na konci každého meditačného sedenia, ako navodenie určitého rituálu alebo obradu. Používajú sa tiež na vyčistenie priestoru od negatívnych emócií a myšlienok a vytvorenie atmosféry čistoty pre hlbšiu meditáciu. 
 

 

 
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.