Tibetské misy – predaj | www.tibetskemisky.sk
Výška zvonu: 16 cm | Priemer zvonu 8 cm | Dĺžka dordže: 12 cm

Tento tibetský zvon Bodhisattva Premium sa vyznačuje ešte precíznejším a detailnejším spracovaním ako klasické Bodhisattva zvončeky. Rozdiel je nielen v prepracovanej vizuálnej podobe, ale najmä vo zvukovom podaní. Zvuk Bodhisattva Premium zvončekov je ešte prenikavejší a dlhotrvácnejší. Je vyrobený odlievaním z kvalitných surovín miestnymi kovotepcami priamo v Nepále. Súčasťou zvončeka je aj dordže - rituálny predmet, ktorý reprezentuje odolnosť diamantu a zároveň mýtickú zbraň. Ku zvončeku je vhodná aj 100 gramová palička potiahnutá v koži, ktorou môžte krúžiť po obvode zvončeku a objavovať ďalšiu zvukovú dimenziu tohto úžasného nástroja. Vypočujte si aj priloženú zvukovú ukážku. 

Tibetské zvony sa používajú ako súčasť každodennej meditácie, ako jej urýchľovač, pretože upozorňujú na prítomný okamih. Zvony sa používajú na začiatku a na konci každého meditačného sedenia, ako navodenie určitého rituálu alebo obradu. Používajú sa tiež na vyčistenie priestoru od negatívnych emócií a myšlienok a vytvorenie atmosféry čistoty pre hlbšiu meditáciu. 
 

 

 
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.